Vilkår & betingelser

Her på siden kan du læse om vilkår og betingelser i forbindelse med køb af ATD.

 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Antitremor.org.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:

 1. a) har modtaget din vare.
 2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, i tilfælde af at det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden for 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@antitremor.org. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Læs venligst følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger Antitremor.org’s hjemmeside – www.antitremor.org. Ved at handle på vores hjemmeside, accepterer du de vilkår og betingelser, som er beskrevet nedenfor. Da disse vilkår og betingelser kan opdateres lejlighedsvis, anbefaler vi, at du altid tjekker denne side, inden du placerer en ordre.

Virksomhedsinformation

www.antitremor.org er den officielle online butik (webshop) for Antitremor.org med følgende registrerede fysiske adresse:

Antitremor.org
F.R. Rådgivende Ingeniører
Telehøjen 6, 5220 Odense SØ
Email: info@antitremor.org
CVR: 36916168

Bestilling

Du kan købe vores produkter online via antremor.org’s hjemmeside – www.antitremor.org. Onlinebutikken er åben 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Dog kan onlinebutikken ved sjældne lejligheder være lukket på grund af vedligeholdelse. Du skal være mindst 18 år for at handle via www.antitremor.org, og ligeledes have et gyldigt kreditkort accepteret af os.

På vores webshop kan du betale med:

Mobilepay eller Dankort/VISA

Sikkerhed

Sikkerhed er af stor betydning for antitremor.org, og vi ønsker, at vores kunder føler sig trygge. Vi benytter Security Socket Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS) teknologi, hvilket er ét af de mest sikre systemer til online handel. De tillader kryptering af dine oplysninger, såsom dit navn, adresse og andre kritiske personlige oplysninger som fx kreditkortsoplysninger. Vores betalingsgateway, QuickPay, bruger denne kryptering til at kommunikere med køberne, og de er fuldt PCI-certificeret. Alle betalinger foretaget på www.carlo-a.com bliver sikret og sendt til en Secure Socket Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS)-side, hvor du enten vil blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger eller kontooplysninger.

Priser

Alle transaktioner vil være i danske kroner, medmindre andet er angivet. Alle priser på produkter, forsendelsesomkostninger og andre tjenester omfatter merværdiafgift (moms). Vores priser er de samme over hele verden, lige meget om du køber vores produkter online eller i en butik.

Forsendelse

Antitremor.org leverer forsendelse for alle produkter, medmindre andet er angivet. Vi sender med kurer eller almindelig post. I øjeblikket kan vi kun opfylde din ordre hvis leveringsadressen er en hjemmeadresse eller virksomhedsadresse. Vi sender ikke til P.O. kasser. Vi sender ordren inden for 24 timer, men leveringstiden varierer afhængigt af din leveringsadresse. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi forsøger at sende til alle verdens lande, men få steder uden for Europa kan give os problemer (hvis dette er tilfældet, vil du få oplysninger om dette så hurtigt som muligt).

Afbestilling

Antitremor.org kan annullere et køb, uden at du stilles økonomisk ansvarlig, såfremt antitremor.org mistænker misbrug/bedrageri. Vi giver dig naturligvis besked via e-mail og forsøger at løse problemet.

Vi vil derudover kontakte dig ifm. dit køb hos os i tilfælde af en eller flere af følgende situationer:

 • Dine betalingsoplysninger er forkerte eller ikke kan verificeres.
 • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel.
 • Din ordre kan have været placeret for svigagtige formål (misbrug), eller i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.
 • Der var en utilsigtet fejl på vores hjemmeside eller vores betalingsgateways websted.
 • Ved at placere en ordre på vores hjemmeside giver du et tilbud til os om at købe vores produkter på de valgte vilkår og betingelser. Vi kan acceptere eller afvise dit tilbud efter vores skøn.
 • Hvis vi ikke har mulighed for at sende til dit land, eller hvis vi ikke kunne levere til den valgte adresse.

Antitremor.org accepterer ikke returneringer eller giver refundering af varer fra Antitremor.org, hvis ikke det er i overensstemmelse med forpligtelserne i henhold til Consumer Guarantees Act. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Antitremor.org e-mail: info@antitremor.org.

Varemærker og ophavsret

Alt indhold på www.antitremor.org, som f.eks. design, tekst, grafik, logoer, videoklip, billeder, ikoner, kildekodning og software, tilhører antitremor.org og må ikke kopieres. Indholdet er beskyttet af danske og internationale love om ophavsret. Det er kun tilladt at kopiere indholdet af hjemmesiden til privat brug. Enhver anden brug af oplysninger og materiale på hjemmesiden, såsom reproduktion, ændring, distribution, transmission eller fremvisning er strengt forbudt. Brandnavnet, produktnavnene, logoer og titler, der vises på hjemmesiden, er varemærker eller varenavne, som tilhører antitremor.org. Enhver reproduktion er strengt forbudt, medmindre det er til dit eget private brug.

 

Intellektuel lov og ejendomsret 

antitremor.org ejer alle proprietære og intellektuelle ejendomsrettigheder på denne hjemmeside. Kun med antitremor.org’s forudgående skriftlige godkendelse, er det tilladt at gengive, transmittere eller distribuere indholdet på hjemmesiden.

Du må desuden acceptere, at al kommunikation og materiale, du sender til antitremor.org eller denne hjemmeside, ikke vil blive behandlet som fortrolige eller beskyttede oplysninger. Du skal også være klar over, at eventuelle ideer, koncepter, mønstre, planer, diagrammer, fotografier, videoer eller andet materiale, du sender til antitremor.org via hjemmesiden, kan anvendes af antitremor.org uden din begrænsning.

Uden at begrænse dine personlige rettigheder som forbruger og i henhold til lovgivningen i dit land, så vil disse vilkår og betingelser gøre sig gældende. Hvad angår tvister eller krav, som opstår på baggrund heraf, eller ved brug af eller køb på www.antitremor.org, vil du være underlagt lovgivningen i Danmark.

Ansvar

Consumer Guarantees Act 1993, Fair Trading Act 1986 og andre vedtægter indebærer garantier og betingelser eller pålægger forpligtelser mod antitremor.org, som ikke ved lov (eller som kun i begrænset omfang ved lov) kan udelukkes eller ændres. Med hensyn til sådanne underforståede garantier, betingelser eller vilkår, der pålægges antitremor.org, skal antitremor.org‘s forpligtelser, hvor det er tilladt, kunne udelukkes eller ej udelukkes til det minimum krævede omfang af den relevante lov.

Medmindre andet fremgår af disse vilkår og betingelser, må antitremor.org ikke være ansvarlig for tab eller skade af nogen art som følge af din brug af denne hjemmeside og leveringen af ​​de tjenester, som antitremor.org leverer til dig, herunder driftstab, som går ud over dig eller en anden person, uanset kontrakt eller erstatningskrav (herunder uagtsomhed) eller på andet, som skyldes tabet eller skaden direkte eller indirekte af din egen brug af denne hjemmeside eller din egen bestilling af levering af tjenester til dig.

Selvom antitremor.org foretager alle rimelige bestræbelser på at sikre, at alt materiale på denne hjemmeside er korrekt, så kan nøjagtighed ikke garanteres, og antitremor.org giver ingen garantier eller erklæringer med hensyn til dens nøjagtighed.

Selvom dette websted linker til andre hjemmesider, eller bliver linket til på andre hjemmesider, så er antitremor.org på ingen måde hverken direkte eller indirekte knyttet til andre sider, medmindre det specifikt er angivet på antitremor.org.

Privatliv & Cookies

Privacy Policy er meget vigtigt, og vi har vedtaget dette for at sikre, at vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Privacy Act 1993. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og hvordan man kan rette eller ændre dem.

Personlige oplysninger

Antitremor.org kræver visse personlige oplysninger om forbrugeren ved køb af et produkt. Personlige oplysninger kan ligeledes indsamles af antitremor.org gennem kampagner og forbrugerforespørgsler, herunder forespørgsler foretaget online via denne hjemmeside. Disse personlige oplysninger kan omfatte dit navn, adresse, e-mailadresse, præferencer, demografi og tidligere køb.

Antitremor.org indsamler kun disse personlige oplysninger direkte fra dig og bruger dem udelukkende til at:

 • Besvare dine spørgsmål.
 • Kontakte dig vedrørende antitremor.org (produkter, service, sikkerhed, kampagner og andre markedsføringsaktiviteter).
 • Informere dig om antitremor.org’s produkter og oplysninger, du har anmodet om, eller som vi tror, ​​du kunne være interesseret i.
 • Belønne dig for at være en del af antitremor.org’s netværk.
 • Godkende dine transaktioner.
 • Bekræfte din identitet.
 • Give dig oplysninger eller tjenester, du har anmodet om.

Opbevaring og adgang

Antitremor.org sikrer personlige oplysninger. Dette omfatter sikring af den fysiske sikkerhed for dokumenter, computer og netværkssikkerhed, kommunikationssikkerhed og personalesikkerhed. Du har ret til at få adgang til og rettet alle personlige oplysninger, som antitremor.org har om dig. Du kan rette eller ændre de indsamlede oplysninger til enhver tid. For at få adgang, rette eller ændre dine personlige oplysninger, bedes du kontakte antitremor.org via e-mail: info@antitremor.org.

Videregivelse af personlige oplysninger

Antitremor.org beskytter dine personlige oplysninger så godt som overhovedet muligt. Antitremor.org vil under ingen omstændigheder sælge, udleje eller på anden måde gøre dine personlige oplysninger tilgængelige til en tredjepart. Antitremor.org outsourcer visse forretningsfunktioner til andre anerkendte organisationer, som leverer tjenesteydelser til antitremor.org. Her kan personlige oplysninger, om nødvendigt, blive overført til eller håndteret af leverandøren af ydelser til antitremor.org på baggrund af følgende formål:

 • Organisationer, der leverer tjenesteydelser til antitremor.org, f.eks. fragtkurerer (Post Danmark).
 • Kreditoplysningsbureauer eller andre kreditgivere.
 • Statslige eller lovmæssige myndigheder.

Cookies og remarketing

En cookie er en minimal og harmløs mængde af oplysninger, som en hjemmeside gemmer via din personlige webbrowser på din pc. Denne information kan hjemmesiden så hente, hvis du besøger den igen. Hovedformålet er at identificere brugerne og tilpasse deres besøg ved at tilpasse hjemmesiden efter deres behov. Cookies er altså med til at give dig den bedst mulige service. Ingen cookies vil indeholde oplysninger, der vil sætte os eller andre i stand til at kontakte dig via telefon eller e-mail. Antitremor.org indsamler ikke nogen personlige, identificerbare oplysninger gennem brug af cookies.

Google Analytics bruges til at forbedre vores hjemmeside. Ved at se på data herfra, får vi et indblik i hvordan vores kunder bruger hjemmesiden. Det hjælper os med at identificere, hvordan vores kunde ankommer til vores hjemmeside, og hvordan de forskellige sektioner på hjemmesiden bliver brugt, samt hvordan vores kunder navigerer rundt.

antitremor.org kan også bruge Google Remarketing som en metode til at målrette vores annoncering. Remarketing er en måde at forbinde os med vores kunder og besøgende, baseret på deres tidligere interaktioner på antitremor.org‘s hjemmeside. Som et resultat af dette, kan tredjepartsleverandører, såsom Google, bruger cookies til at vise dig annoncer, der relateres til antitremor.org, mens du besøger tredjeparts websteder på tværs af internettet.

Du kan fravælge Googles brug af cookies ved at besøge Google advertising opt-out page eller Network Advertising Initiative opt out page.