Support

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål samt computerprogram og manual.

Ofte stillede spørgsmål

u

Jeg føler, at nogle programmer ikke hjælper på rystelserne, kan det være rigtigt?

Det kan være meget individuelt, hvilke af programmerne på ATD’en der har effekt på folks rystelser. Nogle programmer kan virke rigtigt godt på netop dine rystelser, mens andre måske slet ikke har nogen effekt. Derfor har du også mulighed for at undlade nogle af de 7 forskellige programmer, der som standard er installeret på ATD’en. Hvis du oplever, at nogle af programmerne ikke virker, kan du altså bede ATD’en om ikke at afspille dem. Det gør du ved at installere computerprogrammet, som du finder længere nede på denne side. Vha. dette program kan du udvælge hvilke programmer ATD’en skal køre, og hvilke den skal undlade. Ligeledes kan du også justere styrke og frekvens for hvert program, samt mange andre ting. Du finder vejledningen til programmet i ATD Manualen.

u

ATD'en lyser ikke når den kører… hvorfor ikke?

Generelt vil vibrationerne fra ATD’en fortælle dig, at den kører. Lyset fra dioden på ATD’en kan i den grad genere og skabe uønsket opmærksomhed, så derfor lyser den ikke under normal brug. Først når den lader, eller er ved at løbe tør for strøm, vil dioden begynde at lyse. Hvis du ønsker, at den lyser, når den er tændt ved normal brug, kan dette dog slås til gennem det medfølgende computerprogram, som du downloader længere nede på denne side.

u

ATD'en lyser ikke altid når den lader, er den gået i stykker?

Når ATD’en slukkes, går den i dvale for at spare strøm. Den vækkes ikke af dvale, når man slutter den til en lader. Derfor vil lysdioden heller ikke lyse, indtil man kortvarigt starter den. Derefter vil den blive ved med at lyse, indtil den tages ud af opladeren igen. 

i

Manual for AntiTremorDevice

Her kan manualen for ATD’en hentes: ATD Manual version 1.3

Program til Pc

ATD’en kan programmeres til kun at udføre de programmer, der hjælper bedst på dine rystelser. Hvilke programmer, der er mest effektive, er individuelt for hver person. Ved hjælp af programmer kan du også indstille frekvens og varighed for programmerne, snoozefunktionen samt diodens lys. Du finder vejledning til programmet i manualen ovenfor.