Fragt

Antitremor.org ønsker, at du får en god oplevelse, når du køber vores ATD. Derfor tilbyder vi alle vores kunder levering til døren, og vi leverer dine produkter hurtigst muligt.

Levering

Danmark: 1-3 arbejdsdage.
Resten af Europa: 3-6 arbejdsdage.
Resten af verden: 4-9 arbejdsdage.

For levering til Danmark gælder følgende:

  • Fri fragt.
  • Alle bestillinger afsendes senest den følgende hverdag, såfremt de er tilgængelige på lager.
  • Du har naturligvis 14 dages fuld returret, og du kan altid få dine penge tilbage.
  • Tryg og sikker nethandel via PBS.

Din ordre vil blive leveret fra mandag til fredag, men det præcise leveringstidspunkt afhænger af destinationens beliggenhed. På danske helligdage skal vi dog gøre opmærksomme på, at din ordre først behandles den efterfølgende arbejdsdag.

Returnering og refundering af køb

Du kan altid returnere din ordre og få alle dine penge tilbage. Produkterne skal returneres indenfor 14 dage efter leveringsdatoen. Du modtager dine penge så hurtigt som muligt, efter vi har modtaget din returnering. Du kan forvente at modtage refunderingen senest 30 dage efter du har sendt produktet tilbage. Hvis dette ikke er tilfældet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Defekte produkter

Bemærk, at du bærer risikoen for de produkter, som du har bestilt, når leverancen er gennemført. Hvis pakken er beskadiget når du modtager den, så skal du ikke modtage forsendelsen. Kontakt os, så vil vi hjælpe dig med at få en ny pakke – uden yderligere omkostninger.

Uden det berører dine lovbestemte rettigheder mv., så har du ansvaret for at inspicere dine produkter for eventuelle fejl, når du modtager dem. I tilfælde af fejl på produktet, er det vigtigt, at du giver os besked herom hurtigst muligt. I tilfælde af defekte produkter eller andre fejl med din ordre, vil du have mulighed for at returnere produktet. Så vil vi refundere dig købsprisen og, så snart vi har håndteret din returnering.

Sådan returnerer du dit køb

Pak det produkt du ønsker at returnere – gerne i den originale indpakning. Skriv dit navn og ordrenummer på pakken.

  • Skriv returneringsadressen: Antitremor.org – Telehøjen 6 – 5220 Odense SØ, Denmark
  • Arranger returforsendelsen via en hvilken som helst postkurer indenfor 30 dage.
  • Transporter pakken til din nærmeste postkurer og vær sikker på du får en kvittering, som bevis på at du har sendt pakken.